Over De KantoorCoach

Optimaal werken

De KantoorCoach is er om jou als werknemer, leidinggevende of ondernemer te helpen het optimale uit je werkdag te halen. Sinds 2006 verzorgen onze werkplektrainers daarom 1-op-1 coaching en in company trainingen op maat in:

  • effectief e-mailen
  • proactief plannen
  • doeltreffend documenten beheren

Onze focus ligt daarbij op het vergroten van jouw persoonlijke effectiviteit, zodat jij voortaan meer voldoening uit je werk haalt, betere resultaten boekt en aan het einde van je werkdag energie overhoudt voor alle andere leuke dingen van het leven.


Tijdens onze training of coaching leer je werken met onze slimme, beproefde methoden. Met de alledaagse praktijk van jouw werk en werkplek als uitgangspunt, ontdek je stapsgewijs:

  • hoe je eenvoudig een goede structuur aanbrengt in de werktools die je elke dag gebruikt. Denk daarbij bijv. aan je inbox, agenda, actielijst en digitale en/of papieren archief
  • hoe je jouw werkprocessen binnen deze eenvoudige structuur handig inricht, zodat je inkomende mails sneller kan verwerken, acties en afspraken makkelijker inplant en documenten terugvindbaar archiveert.

We leren je daarbij niet alleen hoe het moet, maar vooral ook hoe je het doet. Kennis die je niet toepast is tenslotte waardeloos 🙂. Bereid je er dus op voor dat je tijdens onze coaching of training je hersens moet laten kraken én de handen uit de mouwen moet steken. Maar dan weet je ook zeker dat je direct de vruchten van jouw inspanningen kan plukken!

Ons team

Els Jacobs

Trainer, coach en opleider

(regio Randstad)

Esther van Dijk

Trainer en coach

(regio Noord-Brabant/Zuid-Holland)

Beeuwkje Jager

Trainer, coach en opleider

(regio Oost- en Noord-Nederland)

De KantoorCoach heeft o.a. trainingen en coaching verzorgd voor

De KantoorCoach is aangesloten bij:

NBPO

De KantoorCoach is sinds 2006 aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers

CRKBO

De KantoorCoach is sinds 2010 als onderwijsinstelling geregistreerd bij het Centraal Register voor Kort Beroeps Onderwijs

UWV

De KantoorCoach verzorgt de Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt, waarvoor je bij UWV een STAP-budget kan aanvragen

Ook werk van je werk maken met De KantoorCoach?